|

شناسایی سوپرمارکت اسکیمری

فرمانده انتظامی استان البرز گفت: افرادی که اقدام به آموزش نصب دستگاه اسکیمر و تبلیغ و بازاریابی در فضای مجازی به صورت گسترده کرده و از ۷۰۰ نفر از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند، دستگیر شدند.
عباسعلی محمدیان گفت: در پی مراجعه یکی از شهروندان به پلیس فتا و اعلام شکایت مبنی بر اینکه در حالی که کارت عابربانک وی نزد خودش بوده مبلغ ۴۶۵ میلیون ریال از حسابش برداشت شده است، تحقیقات آغاز شد.
وی افزود: در بررسی پرینت حساب شاکی محرز شد متهم با وجوه حاصل از کلاهبرداری اقدام به خرید دستگاه بازی در یکی از شهرهای جنوبی ایران کرده است اما در این مرحله شناسایی محل کپی‌کردن کارت بانکی میسر نشد بنابراین در تحقیق از متصدی فروشگاه، مشخصات ظاهری فرد خریدار که یک پسر حدودا ۲۰ساله است و چهره خود را در هنگام خرید، با ماسک پوشانده است، شناسایی شد.
فرمانده انتظامی استان البرز افزود: در ادامه تمامی خریدهایی که شاکی از طریق دستگاه پوز در چند وقت اخیر، انجام داده بود، بررسی شد که او به چند مورد از خریدها مشکوک بود که در نهایت از بین محل‌های خرید، سوپرمارکتی که در جنوب شهر تهران از آن خرید کرده بود شناسایی شد و احتمال کپی کارت بانکی شاکی از سوی متصدی آن سوپرمارکت
قوت گرفت.
وی اضافه کرد: مأموران متصدی سوپرمارکت را دستگیر کردند. متهم پس از انتقال به پلیس فتا ابتدا منکر جرم خود شد اما در ادامه اعتراف کرد که به علت مشکلات شدید مالی به دنبال راه‌های پردرآمد بوده که در ادامه با اجاره سوپرمارکت و نصب اسکیمر روی دستگاه پوز اقدام به کپی کارت مشتریان و برداشت از حساب آنها به صورت غیرقانونی کرده است.
وی بیان کرد: در ادامه متهم اعتراف کرد که دستگاه اسکیمر را از یکی از فروشگاه‌های تجهیزات رایانه‌ای در یکی از شهرهای جنوبی ایران خریداری کرده و صاحبان این فروشگاه طرز استفاده از دستگاه و کپی کارت‌های بانکی را به وی آموزش داده‌اند که در ادامه با انجام تحقیقات گسترده پلیسی، مخفیگاه دو نفر از متهمان در شهر کرمان شناسایی شد و آنها دستگیر شدند.
محمدیان افزود: متهمان در تحقیقات پلیسی به جرم خود مبنی بر آموزش نصب دستگاه اسکیمر و تبلیغ این دستگاه و بازاریابی در فضای مجازی و فروش هر دستگاه به مبلغ ۷۰ میلیون ریال اعتراف کردند که با بررسی اکانت‌های متهمان در فضای مجازی محرز شد که افراد زیادی اقدام به سفارش دستگاه اسکیمر کرده و منتظر تحویل‌گرفتن آن هستند.
وی تصریح کرد: در بررسی جرائم متهمان مشخص شد متهمان قبل از ورود به حوزه اسکیمینگ، در شبکه‌های اجتماعی اقدام به فیشینگ اطلاعات کارت بانکی شهروندان به صورت گسترده در سطح کشور کرده و تاکنون اطلاعات بیش از ۵۰۰ کارت بانکی را فیشینگ کرده و تاکنون از ۷۰۰ نفر از شهروندان به این شیوه و با شیوه اسکیمینگ به مبلغ ۱۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده‌اند.
 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها