|

خبر

بازشدن در ورزشگاه‌ها برای میتینگ‌های انتخاباتی! به گزارش ایسنا، با شیوع ویروس کرونا در کشور از پنجم اسفند سال ۱۳۹۸ بر‌اساس اعلام ستاد مقابله با کرونا در ورزش، مسابقات ورزشی کشوری و لیگ‌های دسته اول و دوم، بدون حضور تماشاگر برگزار شده است و چه رقابت‌های باقی‌مانده از نیم‌فصل دوم نوزدهمین دوره لیگ برتر و چه دیدارهای بیستمین دوره این لیگ و سایر لیگ‌های پایین‌دستی، تاکنون بدون حضور تماشاگران -‌حتی بدون حضور خبرنگار‌- دنبال شده و بعید به نظر می‌رسد تا پایان فصل شاهد حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها باشیم. به‌تازگی اما سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرده در فضای باز این امکان وجود دارد که با رعایت شیوه‌نامه‌ها، زدن ماسک و فاصله اجتماعی، نامزدهای انتخاباتی برنامه‌های خود را داشته باشند و در ورزشگاه‌های رو‌باز امکان برگزاری برنامه‌های انتخاباتی وجود دارد. به گفته او، یک‌سری اصول هست که حتما باید رعایت شود؛ اینکه در هشت متر‌مربع در فضای باز حداکثر یک نفر قرار داشته باشد و در استادیوم‌های ورزشی بزرگ حداکثر ۳۰ درصد ظرفیت پر شود، درهای ورود و خروج کنترل و شیوه‌نامه‌های بهداشتی حتما رعایت شود و از وزارت ورزش و جوانان و نهادهایی که دارای مکان‌های روباز هستند خواسته شده در مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها همکاری لازم را انجام دهند. به‌طور حتم برگزاری مسابقات فوتبال و سایر رشته‌های ورزشی در محیط‌های رو‌باز بدون حضور تماشاگران و به‌منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، با توجه به اینکه واکسیناسیون صورت نگرفته و احتمال عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی بسیار بالا به نظر می‌رسید، تصمیم منطقی و قابل دفاعی بود که تاکنون نیز ادامه داشته و تا پایان فصل جاری نیز تداوم خواهد داشت و به احتمال بسیار زیاد در رابطه با فصل بعدی لیگ برتر فوتبال نیز اجرائی می‌شود. هدف پرداختن به این مهم، تأکید بر برگزاری مسابقات ورزشی با حضور تماشاگران نیست. به‌طور حتم تا زمانی که شرایط مناسب، اعم از واکسیناسیون و امکان برگزاری مسابقات با اجرای صد‌درصدی پروتکل‌های بهداشتی وجود نداشته باشد، نباید مجوز حضور تماشاگران در ورزشگاه‌های کشور را داد. با وجود این، باید از سوی مسئولان به تناقض ناشی از امکان برگزاری برنامه‌های انتخاباتی با ظرفیت ۳۰‌درصدی ورزشگاه‌های بزرگ روباز و عدم صدور مجوز برای برگزاری مسابقات ورزشی با حضور تماشاگران پاسخ داده شود. مسئله شایان تأمل این است که چه تفاوتی بین برگزاری مسابقات ورزشی ازجمله لیگ برتر فوتبال ایران و میتینگ‌های انتخاباتی وجود دارد؟ چگونه می‌توان یک برنامه انتخاباتی را با ظرفیت ۳۰‌درصدی ورزشگاه‌های بزرگ و روباز برگزار کرد، اما این امکان برای مسابقات ورزشی وجود ندارد؟

تیم ملی بسکتبال 3نفره زنان ایران راهی اتریش شد تیم ملی بسکتبال ۳×۳ بانوان کشورمان روز گذشته تهران را به مقصد اتریش ترک کرد تا در مسابقات انتخابی المپیک توکیو که از روز پنجم خرداد برگزار می‌شود، شرکت کند. به گزارش روابط‌عمومی فدراسیون بسکتبال، این تیم با ترکیب معصومه اسماعیل‌زاده کاپیتان تیم، شادی عبدالوند، نگین رسولی‌پور، دلارام وکیلی و هدایت نیکا بیک‌لیک‌لی در این رقابت‌ها حضور پیدا خواهد کرد. تیم ایران در گروه «ب» با ژاپن، اوکراین، تایلند و استرالیا هم‌گروه است. برنامه این رقابت‌ها به شرح زیر است: چهارشنبه ۵ خرداد ایران - ژاپن، ساعت ۱۵:۳۵ ایران- تایلند، ساعت ۱۷:۴۰ جمعه ۷ خرداد ایران- اوکراین، ساعت ۱۵:۳۵ ایران - استرالیا، ساعت ۱۷:۴۰

اینچه‌درگاهی رد‌صلاحیت شد فهرست نامزدهای تأیید‌صلاحیت‌شده برای حضور در انتخابات فدراسیون ژیمناستیک اعلام شد که نام زهرا اینچه‌درگاهی، رئیس فدراسیون ژیمناستیک، در بین اسامی دیده نمی‌شود. ثبت‌نام از کاندیداهای پست ریاست فدراسیون‌ ژیمناستیک از هفتم اردیبهشت‌ آغاز شد و به مدت ۱۰ روز کاری تا ۲۱ اردیبهشت ادامه داشت. پس از بررسی کارنامه مدیریتی کاندیدا‌ها، مشخص شد تنها دو نفر تأیید صلاحیت مدیریتی شدند؛ «حبیب نوظهوری» و «حامد جولایی» دو کاندیدایی هستند که صلاحیت مدیریتی آنها از سوی وزارت ورزش تأیید شده است. همچنین نام زهرا اینچه‌درگاهی، رئیس فدراسیون ژیمناستیک، در فهرست تأیید‌شده‌ها دیده نمی‌شود. افرادی که صلاحیت مدیریتی آنها تأیید نشده است، می‌توانند برای تجدید‌نظر و بررسی مجدد، به وزارت ورزش درخواست دهند. پیش از این ۱۳ نفر برای پست ریاست فدراسیون ژیمناستیک ثبت‌نام کرده‌ بودند که اسامی افراد ثبت‌نام‌شده به شرح زیر است: ۱- ناصر اخوان ۲- امید نوید ۳- حبیب نوظهوری ۴- مرجان همتی‌نژاد ۵- الهام جعفری ۶- رضا محمد‌کاظمی ۷- احمد سعادتمند (انصراف داد) ۸- محسن سلیمانی ۹- زهرا اینچه‌درگاهی ۱۰- حامد جولایی ۱۱- کیانوش سقراطی ۱۲- مرتضی نظری ۱۳- فرزین قاسم‌زاده.

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها