|

حادثه ها

انهدام شبکه جعل اسناد ملکی
جانشین فرمانده انتظامی استان فارس از متلاشی‌شدن باند شبکه‌ای جعل اسناد ملکی و کشف 173 فقره سند جعلی در شیراز خبر داد. سردار یوسف ملک‌زاده، اظهار کرد: در‌پی کسب اخباری مبنی‌بر انجام معاملات با اسناد و مدارک جعلی در یکی از دفاتر اسناد رسمی در شهر شیراز، رسیدگی و بررسی موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی قرار گرفت. او افزود: مأموران انتظامی پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی موفق شدند یک فقره سند تک‌برگ زمین مسکونی که احتمال جعلی‌بودن آن متصور بود را در یکی از دفاتر اسناد رسمی شناسایی کنند. فرمانده انتظامی استان گفت: پس از بررسی‌های فراوان در نهایت مشخص شد که این سند به واسطه تبانی افرادی مختلف در دستگاه‌های دولتی و غیردولتی به صورت ماهرانه‌ای جعل شده است. سردار ملک‌زاده با بیان اینکه در این خصوص جعل‌کننده اسناد شناسایی و توسط مأموران پلیس آگاهی دستگیر شد، افزود: همچنین با تلاش مأموران انتظامی، 12 نفر دیگر از متهمان و اعضای زنجیره‌ای این باند شبکه‌ای جعل اسناد ملکی دستگیر شدند و در تحقیقات به 45 میلیارد ریال کلاهبرداری از این طریق اقرار کردند. جانشین فرمانده انتظامی استان فارس با اشاره به اینکه از اعضای این باند 173 فقره سند جعلی کشف شد، خاطرنشان کرد: این متهمان با استفاده از اسناد جعلی و هولوگرام‌های اصیل و مهر برجسته، 31 فقره سند تک‌برگ زمین مسکونی را جعل کرده بودند که همگی با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.
دزد محوطه باستانی دستگیر شد
فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی خوزستان از دستگیری یک سارق در محوطه باستانی هفت‌تپه شهرستان شوش خبر داد.
سرهنگ رامین مکناوی در این باره گفت: برابر گزارش پایگاه حفاظت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان شوش و طی گزارش دریافتی از عوامل نگهبانی موزه هفت‌تپه مبنی بر سرقت لوله‌های فلزی حصار مقبره «تپتی‌آهار» از قدیمی‌ترین آرامگاه‌های مکشوفه ایلامی، نیروهای این پایگاه بی‌درنگ به محل موردنظر مراجعه کردند.
وی ادامه داد: نیروهای این پایگاه با رسیدن به محل، فردی از ساکنان شهر شاوور شهرستان کرخه را در حال سرقت لوله‌های فلزی پیش‌گفته مشاهده کردند. فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی خوزستان بیان کرد: این فرد خاطی با همکاری عوامل انتظامی پاسگاه و نگهبانان موزه هفت‌تپه حین سرقت دستگیر و ضمن تشکیل پرونده، به منظور سیر مراحل قانونی به دادسرای انقلاب شوش معرفی شد. یکی از قدیمی‌ترین آرامگاه‌های ایلامی که حفاری شده به گفته نگهبان، آرامگاه «تپتی‌آهار» و «ملکه او» است و این موضوع در سنگ‌نبشته‌ای که در محوطه آرامگاه بوده نوشته شده است. در این آرامگاه حدود ۲۱ اسکلت وجود داشت که پس از هر تدفین، در آرامگاه با آجر بسته می‌شد. تپتی‌آهار در حدود قرن پانزدهم یا چهاردهم قبل از میلاد پادشاه ایلام (تمدن) بود؛ او احتمالا آخرین فرمانروای کیدینویی بوده است.
 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها